Är du Sveriges nästa modellstjärnskott?

Vi söker nu män i ålder 25 -55 år och kvinnor i ålder 25-55 år samt barn i storlekarna 80-86, 110-116 och 146-152!

Har du alltid haft en dröm om att bli modell eller skulle du vilja bli modell? Den Göteborgsbaserade modellagenturen Avenue Modeller söker nu kvinnliga och manliga modeller. Sök till agenturen och påbörja din karriär som framgångsrik modell hos Sveriges äldsta privata modellagentur! 

Sveriges första modellagentur

Avenue Modeller har varit verksamma sedan 1982 och den centralt belägna Göteborgsbaserade agenturen ägs och drivs av Lennart Högdahl och Danilo Angioni. Tillsammans med sina modellbokare har de samarbetspartners i hela Sverige och större delar av världen. Avenue Modeller räknas bland eliten av modellagenturer i Sverige.

Ett intressant uttryck och särskilda ansiktsdrag

Agenturen riktar sig till olika segment som de kallar; barn, man, kvinna, classic och people. Danilo, som är scout på Avenue Modeller, letar ständigt efter nya modeller. Det finns två sätt att bli en del av agenturen; att göra en klassisk ansökan med bild och kortfattad information om dig själv alternativt att du blir scoutad av Danilo eller någon av de andra scouterna när de själva är ute och letar.

– Jag letar efter något intressant, ett karaktäristiskt ansikte med särskilda drag som har något att berätta, förklarar Danilo.

Jobba som modell både nationellt som internationellt

Modellvärlden behöver ständigt nya ansikten. Har du en dröm om att bli modell kan din tid vara inne! Avenue Modeller är på jakt efter nya personer med en strävan om att arbeta för de stora modevaruhusen såväl nationellt som internationellt.

Både tjejer och killar

Är du tjej mellan 14 och 25 minimum 170 cm lång eller kille mellan 17 och 30 minimum 180 cm lång kan du idag söka dig till agenturen genom att skicka in en bild på dig själv och inkludera information om din ålder, längd och dina kontaktuppgifter.

Danilo har under de senaste åren sett en progressiv ökning i modellkarriärens längd och förklarar att åldern fortfarande är relativt låg när man startar men att de yngsta endast gör ungdomsanpassande jobb där de lär sig om branschen och hur de ska hantera den. På detta sätt kommer modellen in mjukare i branschen och lär sig att stå framför kameran, arbeta med fotografer och kunder.

Har du vad som krävs?

Konkurrensen i modellyrket är hög och i dag är vikten av att promota sig själv större än tidigare genom att till exempel synas i dagens mediala samhälle – på rätt sätt, vid rätt tillfällen och på rätt plats.

Läs mer på hemsidan!

Är du intresserad av att ta modellbilder?

Avenue Modeller kan du bli fotograferad av en professionell fotograf och sminkad av en makeup-artist. Är du man eller kvinna över 18 år – maila en ansiktsbild till info@avenuemodeller.se för mer information. Märk ditt mail med ”modellbilder”.

Av redaktionen, Kampanj24.se