Julbord vid havet på Askimsterrassen

Vackert beläget vid Askimsviken ligger Askimsterrassen – en mötesplats vid havet. Hit kan du ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna för en stressfri och avkopplande stund. Askimsterrassen bjuder bland annat in till bröllop, konferens, afterwork, en mysig middag eller en uppfriskande brunch. En plats där alla ska kunna umgås tillsammans. Ta en promenad vid havet, kom bort från innerstadens stress, njut av den oslagbara vyn och den goda maten. 

Känn dig som hemma på Askimsterrassen

Ägarna är de äkta makarna Johnnie Karlsson och Ninnie Leván som själva bor i Askim och har båda bakgrund från event- och restaurangbranschen. I april 2015 tog de över spakarna för Askimsterrassen och har inte ångrat sig en sekund sedan dess. Tanken vara att skapa en mötesplats för alla, oavsett ålder. Därför har de även skapat ett barnrum för de minsta där de kan vila, måla eller pyssla efter maten.

– Vi ser det som en livsstil där vi kan erbjuda likasinnade människor en genomtänkt upplevelse och att de ska känna sig som hemma hos oss, säger Johnnie Karlsson.

Julbord vid havet

Njut av underbar julmat, fantastisk utsikt och julstämning med familjen eller kollegorna. Koppla av i den varma stämningen och njut av en julbrunch  eller ett klassiskt julbord kvällstid. Dela upplevelsen tillsammans med familjen, kompisgänget eller kollegorna för en stund ni sent kommer glömma.

Julbordet serveras torsdag-lördag 17/11-17/12 med start 18.00. Pris: 549 kr

Julbrunchen serveras söndagar 20/11-18/12 mellan 11.00-16.00. Pris: 219 kr

Ring 031-42 57 77 eller maila info@askimsterrassen.se för frågor och bordsbeställning.

christmas_askimsterrassen_media_news

Bröllop och konferens

För bröllop kan Askimsterrassen erbjuda ljusa lokaler med plats för upp till 150 sittande gäster. På en av de anslutande terrasserna kan ni avnjuta en drink eller beskåda brudparets första dans som äkta makar. Önskar ni musik och liveunderhållning anordnas självklart detta, allt för att skapa en oförglömlig kväll. Det är svårt att inte bli kär i utsikten över Askimsviken så här passar både större och mindre bröllopsarrangemang där havet och naturen hjälper till att skapa en fantastisk upplevelse. Menyn anpassas efter ert tycke och smak, antingen via färdiga menyförslag eller egna önskemål.

– Våra köksmästare är med och skapar en himmelsk meny, maten är en av de viktigaste komponenterna för en lyckad fest, säger Johnnie.

Är ni mer intresserade av att styra upp en konferens med ert företag där ni har havet som utsikt och får umgås i en stressfri omgivning? Askimsterrassen har ett antal konferenspaket med lokal, mat och olika aktiviteter, beroende på hur stor ni vill hålla er konferens. Det lilla extra och den genuina känslan genomsyrar allt som Askimsterrassen levererar.

Besökarnas hyllningar är många, däribland: ”Som att gå på restaurang i sydliga breddgrader. Vällagat, gemytligt och med hela familjen som jobbar i köket. Hit går vi igen!” och ”Fantastiskt bra känsla! Trevlig atmosfär och god mat! Vad mera…? Jo, ligger underbart till också. Alla rätt”. 

Av redaktionen, Kampanj24.se

Mat vid havet hos Askimsterassen!