Drömmer du också om den perfekta charterresan?

Var bär din drömsemester av någonstans? Är du ute efter sol och bad, träning och äventyr eller unika upplevelser? TUI hjälper dig att hitta den bästa resan för just dig. Åk inte på en vanlig chartersemester – unna dig charter 2.0 med TUI.

”Making Holiday Dreams Come True”

TUI, före detta Fritidsresor, arbetar utifrån olika resekoncept som hjälper dig att skräddarsy just din drömresa och de håller vad de lovar – att göra dina resedrömmar till verklighet. Marie åkte med sin familj till Mallorca nyligen, för henne var det en självklarhet att välja TUI.

– Vi har rest med dem innan och älskar Blue Village-konceptet, där finns allt man kan önska sig för en barnfamilj! säger Marie.

Med charter 2.0 kan du räkna med semester av klass. För familjen finns Blue Village som erbjuder er de bästa semesterbyarna, anpassade för familj, lek och skoj i poolen eller Blue Star med sina prisvärda resorthotell. Blue Couples är designade för vuxna som vill skämma bort sig själva utan att barnen är med på resan. Vill du åka på en lyxig semester finns TUI’s koncept Sensatori som erbjuder femstjärniga hotell med faciliteter som spa, wellnesavdelningar och restauranger av högsta klass. Vill ni hellre ha nära till stadens centrum och puls? Då är Scene med dess urbana känsla något för dig. Eller bli hänförd av Riu, där din upplevelse är det viktigaste för resan.

Är du ute efter fart och fläkt finns Splash World till din undsättning, här har du och ditt resesällskap fri tillgång till vattenland, eller njut av all inclusive och aktiviteter på dygnets alla timmar med Suneo Club. Hör du till dem som vill röra på sig under semestern med allt från vattensporter till cykling och bollsporter? Välj då Club Magic Life, ett all inclusive-koncept som inkluderar aktiviteter, underhållning och träning.

– Jag gillar fartfyllda semestrar med aktiviteter av alla dess slag, därför var Club Magic Life ett självklart val när vi åkte till Turkiet i somras, säger Tomas och får ett instämmande av sambon Lina.

Bekvämt och krångelfritt

Förutom det uppenbara i att TUI erbjuder behovsanpassade koncept för att skapa din drömresa, så finns det även en rad ytterligare fördelar med resebyrån. Priserna är pressade, det är bekvämt och krångelfritt och du har gott om tid att betala resan om du beställer i tid, därtill har du öppet köp i 5 dagar och skyddas genom paketreselagen som ger dig rätt till kompensation vid större förändringar i resan.

Då TUI värdesätter boendet har de arbetat fram unika hotellkoncept för att passa var och ens specifika önskemål. Väl på resmålet har du alltid tillgång till personlig service där du får hjälp med allt från att hyra cyklar till att boka en massage.

Var bär det av?

Gran Canaria, Turkiet, Thailand, Dubai, Mallorca eller Kap Verde – åt vilket håll går din nästa resa med TUI och vad vill du uppleva? Nu kan du boka både vinterns och sommarens solsemester. Eller varför inte ta lite ledigt från Sveriges dystra regnväder och unna dig en vecka i värmen nu, ta en sista minuten!

Av redaktionen, Kampanj24.se

Inspirerad? Kika in fler härliga semesterbilder och boka din nästa resa här!