Erasmis levererar helhetslösningar av teknikorienterade produkter

Med gedigen erfarenhet och lång tid i branschen levererar Erasmis AB teknikorienterade produkter till eftermarknaden. De säljer och lagerför kullager, transmissioner, tätningar, smörjmedel, kompensatorer och mekaniska komponenter från välkända tillverkare på marknaden, såsom SKF, ABB, SEW, GATES och andra som är i framkant. Erasmis levererar helhetslösningar åt sina kunder och lämnar inget åt slumpen.  

Ett komplett serviceföretag

Branschen är väldigt produktorienterad, Erasmis har på grund av sin erfarenhet ett helhetstänk och kan leverera allt från produkt till service och renovering av maskiner. Beroende på maskinens storlek avgörs om det görs på plats hos kund eller hos Erasmis själva. Därtill erbjuder de beräkningar och dimensionering samt områdesbestämda utbildningar. Förutom leverans av teknikorienterade produkter är de även ett komplett serviceföretag.

– De flesta i branschen säljer en produkt, vi säljer en produkt men vi kan även vara med vid uppstart och renovera maskiner om det skulle behövas, säger delägare Christer.

Erasmis grundades i början av 2000-talet och ligger på Ringön i Göteborg, tillsammans med många andra industriverksamheter. På Ringön återfinns både Erasmis industributik och lager. I dag ägs och drivs verksamheten av Håkan Jardesten och Christer Eliasson och på företaget arbetar fem personer.

Rådgivande, flexibla och tillgängliga

Både Håkan och Christer kommer från branschen och har arbetat på den tillverkande sidan sedan innan. Med den 24-åriga branscherfarenheten bakom sig kan de betrygga sina kunder om att de kan sina saker och levererar det de lovar, i världsklass. Rådgivning, tillgänglighet och flexibilitet är tre delar av verksamheten värda att trycka på. Med gedigna öppettider och journummer vet du att du alltid kommer i kontakt med någon som kan hjälpa dig, och det är snabba på att komma ut till dig om det skulle vara något som gått sönder eller inte fungerar som det ska. Kunskapen kommer mycket från att de arbetat länge i branschen. Flexibiliteten i att de kostnadsfritt gör tekniska beräkningar för kund är oslagbart.

– Ofta räcker det med en bild på produkten så kan Erasmis hitta den bästa lösningen, säger Håkan. Som Håkan brukar säga, ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite tid.

Behöver ni utbildning?

Förutom produkter till försäljning utbildar de även i lagerteknik och inom transmission, både på plats hos kund men också i verkstaden. De är anpassade efter vad för kunskap man vill utveckla.

– Är det tillräckligt många som efterfrågar något så kan vi också hålla en mer generell utbildning efter önskemål, säger Christer.

Nå Erasmis på 031-22 89 40 eller journummer 0708-22 89 46!

Av redaktionen, Kampanj24.se

Är ni behov av en pålitlig leverantör av teknikorienterade produkter? Boka en kostnadsfri teknisk rådgivning!