Ett gediget arbete ledde till en ordentlig bemanningspool

Napoj Bemanning och Rekrytering AB rekryterar och bemannar inom branscherna bygg och anläggning, industri samt lager och terminal. Grundaren Johan Sjöstrand har gedigen yrkeserfarenhet från nämnda branscher och arbetar efter devisen att uppdragen alltid ska vara både smidiga och kvalitetssäkrade. Har ni kanske hört reklamjingeln inspelad av fotbollslegenden Johnny ”Bråttom” Ekström på radio det senaste? 

En utstående yrkeserfarenhet

Johan har arbetat som snickare i 13 år och som fabrikschef på en betongfabrik i 11 år. När han kände att något saknades tog han sig en funderare och beslöt sig tillslut för att lämna jobbet som chef. Då kontaktades han av ett antal rekryteringsbolag och det var speciellt ett som han fastnade för. Johan fick springa på intervjuer och gjorde succé på i princip alla. Rekryteringschefen såg en glöd i Johans ögon och erbjöd honom en tjänst i verksamheten, någon han vänligt men bestämt tackade nej till. Dagen efter fick han ett nytt erbjudande.

– Jag har ett ledigt rum här intill med en dator och en telefon. Om du öppnar eget inom bygg så hjälper jag dig med allt, förklarar Johan att hon sa. Det var ju öppet mål och jag kunde inte tacka nej till en sådan här chans.

1 december 2012 startade han sin egen bemannings- och rekryteringsfirma, Napoj. Namnet föll ner som en blixt från klar himmel. Sitt första jobb fick han av ett företag som ville han en enklare tjänst. Sen har det bara rullat på för Johan som i dag, drygt tre år senare, har ett tiotal anslutna företag och en ordentlig bemanningspool att tillgå.

Bemanning och rekrytering inom bygg och industri

Johan är en extremt driven person med gedigen erfarenhet från branschen han verkar inom, bygg, truck och industri. På grund av hans tidigare arbeten kan han facktermerna och är därför väl införstådd i branschen och dess arbeten. Napoj erbjuder sina anslutna företag ett brett kontaktnät av snickare och byggarbetare som arbetar effektivt, snabbt och med kvalité. De är anslutna till Byggnads och har fackligt hängavtal som säkerhet för både arbetsgivare och arbetstagare.

– Jag är snickare från grunden och har även pluggat till produktionstekniker på högskola. Sen har jag också arbetat inom industri. Jag ser min arbetslivserfarenhet som en av de viktigaste komponenterna i mitt arbete, menar Johan.

Napoj är ett lösningsorienterat företag och du möter alltid en glad, tillmötesgående och trevlig person i ditt samarbete med företaget. Affärsidén bygger på att utveckla, konsultera och ha direktkontakt med kunden och de gör allt för att öka kundens konkurrenskraft. Personligheten står ut när jag möter Johan och man ser en glöd i hans ögon, en riktig entreprenör!

Behöver ni utbildning inom travers, truck och lyft? Napoj erbjuder även utbildningar inom truck och lyft och utfärdar bevis för truck A, B, C och D samt för bom- och saxlift.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Är du på jakt efter ett nytt uppdrag eller behöver ni hjälp att rekrytera?