Frossa bland 600 olika godissorter hos Godisbjörnen

Godisbjörnen i Balltorp strax utanför Göteborg öppnade upp portarna till sin butik 2013. Med över 600 olika godissorter är de störst på lösgodis i Göteborgsområdet. Förutom godis kan du köpa alla former av livsmedel och blommor, butiken är även ombud åt både Schenker och Western Union så här kan du både hämta och lämna paket eller betala dina räkningar. Under julen finns många anledningar att fira att det under årets mysigaste högtid dessutom är tillåtet att äta hur mycket godis man vill är bara en bonus.

450 kilo godis i veckan

Hos Godisbjörnen kan du välja bland över 600 olika sorters godis, ett komplett sortiment av både lösgodis och naturgodis, från godistillverkarnas främsta och bästa varumärken. Kvalité och fräschhet är i fokus i butiken. En vanlig vecka brukar de sälja någonstans mellan 350-450 kilo lösgodis, som också är det som Godisbjörnen säljer allra mest av.

Ägaren Azdran Hasani startade butiken 2013 och driver den tillsammans med två andra medarbetare. När jag frågar om han själv är en godisätare så tvekar han lite och skrattar. Han är inte så förtjust i godis.

– Jag äter inte så mycket godis själv, man blir mätt på det när man ser det varje dag. Men om jag äter något så tycker jag nog att choklad är det godaste, säger Azdran.

Slipp stress med julgodis – köp det på Godisbjörnen

När julen snart är här är julgodiset en av de grejer vi längtat till allra mest. På Godisbjörnen fylls butiken med godis i julens tecken för att skapa julstämning för alla sinnen. Ta med dig familjen och bunkra upp inför vår sötaste högtid.

– Nu in vintertid har vi mängder av gott julgodis, här finns något som passar alla, säger Azdran med ett leende.

En välkomponerad påse godis eller en ask choklad är en svårslagen julklapp när tiden är knapp i julstressen. Hos godisbjörnen kan du även beställa korgar fyllda med godis att ge bort som julklapp från företaget till kunder eller medarbetare. En ätbar julklapp är alltid ett säkert kort och något som går hem hos de allra flesta. Ring Godisbjörnen på 031 27 00 07 för att beställa dina korgar redan idag.

Har du en ledig stund och vill göra något mysigt är du alltid välkommen till Godisbjörnen för att njuta av en värmande kopp kaffe eller choklad och en god bulle och skapa en mysig stund för hela familjen.

Godis från Godisbjörnen till företaget

Vill ni ha en härlig korg full med godis levererad till ert företag? Hos Godisbjörnen kan du beställa korgar med olika söta och goda innehåll. Butikspersonalen hjälper er att plocka ihop en korg som passar era önskemål. Pris varieras efter innehåll och mängd och korgen budas eller sänds direkt till företaget vid önskad tidpunkt. Perfekt för ett företagsevent eller bara lite gott att avsluta veckan med.

Förutom godsaker säljer butiken även allt inom livsmedel, läsk, tobak och snacks samt blommor till både hem- och trädgårdsbruk. Godisbjörnen har öppet varje dag 9-21.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Frossa bland 600 olika godissorter hos Göteborgsområdets största butikssortiment av godis!