Håll konferens på ett av Sveriges äldsta företag

Söderköpings Brunn är ett av Sveriges äldsta företag och grundades redan på 1100-talet. Hotellet har levt med under många århundraden men har förändrats efter traditioner och trender kring levnadsvanor och välmående. Under 1700-talet var det väckning klockan 4 på morgonen för lavemang. Nu ligger fokus snarare på sköna behandlingar med produkter från Kerstian Florian. Markus Höglund är hotelldirektör på Söderköpings Brunn och har arbetat inom hotellbranschen under många år. Hotellet har blivit en populär plats för företag att ha sina konferenser på. 

Konferenser med oslagbar logistik

I dess nuvarande form har Söderköpings Brunn drivits sedan 40 år tillbaka av familjen Ekblad och hotellet består nu av 102 rum varav 8 sviter. Hotellet är beläget i ett otroligt vackert läge mitt i Söderköping city med Brunnsparken utanför dörren, perfekt för kaffestunder på konferenser och under aktiviteter. Under åren har utbudet ökat och nu återfinns bland annat en avdelning med bastu, bubbelpooler och kallvattenpooler som ingår för hotellets alla gäster.

Söderköpings Brunn erbjuder en oslagbar logistik, trots stor yta och därmed hög kapacitet. Med en härlig omgivning och miljö kan Söderköpings Brunn göra er konferens till er bästa hittills, med många tillfällen för aktiviteter och sociala möten. Personalen har märkt att det ställs mycket krav på att det ska hända mycket saker hela tiden, att man möter varandra och skapar naturliga möten. Den sociala delen är en stor anledning till varför man åker på en konferens, att skapa en god sammanhållning i gruppen och få utlopp för sina idéer. Då är det viktigt att den enskilda personen också upplever det positivt att åka iväg. För att uppnå den känslan är Markus med personal övertygade om att resan måste upplevas som både effektiv, innehållsrik och social.

Behovsanpassat efter era önskemål

Hotellet ligger bra rent praktiskt för en stor region och erbjuder något för alla, året om, med närheten till många turistattraktioner i regionen, däribland Astrid Lindgrens Värld och Kolmården. Konferenserna, med tillhörande aktiviteter är helt behovsanpassade och utgår ofta från ett tema som företaget har föreslagit. Anläggningen har goda förutsättningar för både teknik och konferensrum.

– Konferenserna bygger vi upp helt och hållet efter kunds önskemål men är i grunden väldigt traditionella med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har bland annat en fantastisk kakbuffé till eftermiddagkaffet som bakas i vårt bageri i fastigheten, säger Markus.

Hotellet erbjuder både gym- och spaavdelning, något som många gäster tar del av när en ledig stund under konferenser dyker upp. Att ta en löprunda i området är även det väldigt populärt. Under konferensen finns personalen tillhands dygnet runt för service.

– Vi är duktiga på att leverera grundfaktorerna för en konferens; bra teknik, bra luft, bra mat och att tider hålls till punkt och pricka. Med många års erfarenhet och duktiga medarbetare har vi en god grund av arbeta på, avslutar Markus.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Boka er nästa konferens redan i dag!