Hemmagjord glass i lösvikt blir succé för ICA Kvantum i Varberg

När sommarn nu börjar nalkas kan vi inte tänka på annat en svalkande god glass en varm sommardag. Vill du toppa glasstunden lite extra är det till ICA Kvantum eller ICA Hajen Lågpris i Varberg du ska åka. Glassen är hemmagjord och härligt krämig på italienskt vis. Att du på Ica Kvantum dessutom får lassa upp glassen själv och väga den i kassen göra hela upplevelsen än roligare för både stora och små.  

Egenproducerat och färskvaror

ICA Kvantum i Varberg är unik med bland annat sitt Kvantumkök med varmkök och kallskänk och ICA Kvantums bageri med konditori och bageri. Sortimentet av egna varor är stort och Kvantumbutiken i Varberg har 25.000 varor fördelade i sin 2700 kvm stora butik. Med generösa öppettider 7-23 varje dag och dess centrala läge mitt i Varbergs centrum tillgodoser de dagligen belåtna kunder. Här finns även post, spelombud, förbutik och butiken erbjuder självscanning.

I bageriet återfinns allt från bröd till bakverk såsom tårtor, chokladkakor och egenproducerad glass. I kallskänken finns smörgåstårtor, sallader och den manuella delikatessen erbjuder allt från chark och ost till färdigmat.

– Mat, mat, mat. Så kan man sammanfatta ICA Kvantum Varbergs butik och vision, säger Victor.

Sortiment och lågpris utmärker butikerna

Vad som utmärker de båda butikerna från andra matvarubutiker i Varberg är för Kvantums del sortimentet av egenproducerad mat och färskvaror. I Varbergs bästa matbutik hålls maten i fokus till skillnad från Hajen Lågpris där priset signaleras ut och butiken klassas som Varbergs billigaste stormarknad. Läs även om den nya storsatsningen på mjölk i lösvikt – ”Närmjölkat”.

Glassig succé

För ganska exakt ett år sedan började butikerna sälja egenproducerad glass. Den hemmagjorda glassen produceras i bageriet på Ica Kvantum och har blivit en riktig succé.

– Vi har aldrig fått så stor uppmärksamhet för något tidigare, glassen har blivit succé både i butik och på sociala medier. Det är jätteroligt, säger butikschefen Victor Andersson.

Det som gör hela idén om möjligt ännu roligare och bättre är att du på Ica Kvantum plockar glassen själv i en glassdisk och sedan väger den i kassan. Glassen är av hög kvalité och gjord på italienskt vis. Det speciella med den Italienska glassen är den härligt krämiga konsistensen som du nu kan smaka i Varberg.  Förutom glass i lösvikt säljs den hemmagjorda glassen i paket om en halv liter och en liter på både Ica kvantum och Ica Hajen Lågpris. I år har glassortimentet utvecklats och i år kommer även pinnglass och glasstårtor av den hemmagjorda glassen att produceras. Inom en snar framtid ska även svalkande och god sorbetglass på pinne bli en del av sortimentet. Glassen produceras på Ica Kvantum och levereras sedan till Ica Hajen, så har ni vägarna förbi Varberg får ni för allt i världen inte missa att ta del av den glassiga succén.

Följ butikerna på sociala medier för att få de senaste nyheterna: ICA Kvantum i Varberg och ICA Hajen Lågpris i Varberg!

Av redaktionen, Kampanj24.se

Läs mer om ICA Hajen Lågpris butikssortiment!