Hudvård och hälsa för både in- och utsidan hos Treat & Teach

Med två salonger i centrala Göteborg erbjuder Treat & Teach behandlingar som tar hand om din hud, men samtidigt lär dig mer om hur du kan arbeta med hudvård och hälsa för att må bättre, i kropp och själ. Salongerna drivs av Pernilla Lundblad och Melinda Ingvarsson, båda är auktoriserade hudterapeuter, och de brinner för att inspirera till välmående hos människor.

– För oss är skönhet en känsla av välmående. Det handlar om att göra bra saker för sig själv, att ta hand om sig själv, hur man mår och känner sig, säger kollegorna.

Ett brett behandlingsutbudbehandling-treat-and-teach

Salongen vid Redbergsplatsen öppnade de sommaren 2013 och på Nordic Wellness Exclusive 2014. Behandlingsutbudet är brett, det mest efterfrågade av kunderna är ansiktsbehandlingar och att få goda råd om sin hud. Den ena behandlingen är aldrig den andra lik, de anpassas efter huden och kundens behov, vilket skiljer sig mellan gångerna.

Bra hudvårdsrutin

Många vill ha hjälp och söker efter en bra hudvårdsrutin, något som de bland annat kan få med hjälp av ”face mapping” som är en hudanalys. Här kartläggs ansiktet och man ser till varje enskild zon i ansiktet. Eftersom huden ser olika ut i ansiktet kan man behöva lokalbehandla vissa delar.

Hög kvalité med Dermalogica, Janiredale och OPI

En annan populär behandling är ”Skin bar” där du själv får prova produkterna så att du känner dig nöjd och framförallt vet hur du ska använda produkterna på rätt sätt. De varumärken som används är Dermalogica för hudvård, Janiredale för make up, OPI för nagel- och handvård och svensktillverkande Dofta återfinns i sortimentet för doftljus och parfymer, tillverkade i Halmstad. Treat & Teach behandlar med en helhet och alltid med kvalitet i varumärken och produkter.

Treat & Teach behandlar och utbildar

massage

Namnet Treat & Teach står för både behandling- och undervisningsdelen av verksamheten. ”Treat” för behandlingarna och ”teach” för att de vill utbilda sina kunder och att de ska känna att de lärt sig något efter sitt besök.

Melinda och Pernilla har tidigare arbetat som hudvårdslärare och håller nu föreläsningar inom hudvård och hälsa. Treat & Teach är anslutna till Sverige Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) vilket gör att ni som kunder kan känna er trygga i alla behandlingar.

Event på salongerna

Ska du snart styra upp en möhippa, kick off eller bara vill ha en trevlig stund med dina vänner? Treat & Teach erbjuder eventdagar på salongerna. Här kan ni exempelvis få tips och idéer till hur man lägger sin make up på bästa sätt. Ni jobbar själva med produkterna men Melinda och Pernilla finns på plats för att lära ut att använda produkterna på rätt sätt för bästa resultat.

 

Du är alltid välkommen att kontakta salongen på  telefon 031 – 388 00 55 eller skicka ett mail till info@treatandteach.se.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Nykundserbjudande! 595 kr för valfri 60-minuters behandling. Ord. pris 650-750 kr. Vilken väljer du?