Ica Kvantum i Varberg – Stadens mest välsorterade köttavdelning

En saftig och fint marmorerad entrecôte från butikens eget mörningsskåp, en gryta på mört viltkött från de svenska skogarna eller en söndagsstek från en lokal gård nära dig. Det är kött av hög kvalité och det är vad som oftast smakar bäst i slutändan. I köttdisken på Ica Kvantum i Varberg kan du hitta det mesta i köttväg som gör gott både för dig och de som är runtomkring dig.

Egenproducerat och färskvaror

ICA Kvantum i Varberg är unik med bland annat sitt Kvantumkök med varmkök och kallskänk och ICA Kvantums bageri med konditori och bageri. Sortimentet av egna varor är stort och Kvantumbutiken i Varberg har 25.000 varor fördelade i sin 2700 kvm stora butik. Med generösa öppettider 7-23 varje dag och dess centrala läge mitt i Varbergs centrum tillgodoser de dagligen belåtna kunder. Här finns även post, spelombud, förbutik och butiken erbjuder självscanning.

I bageriet återfinns allt från bröd till bakverk såsom tårtor, chokladkakor och egenproducerad glass. I kallskänken finns smörgåstårtor, sallader och den manuella delikatessen erbjuder allt från chark och ost till färdigmat.

– Mat, mat, mat. Så kan man sammanfatta ICA Kvantum Varbergs butik och vision, säger Victor Andersson, Butikschef.

Sortiment och lågpris utmärker butikerna

Vad som utmärker Ica Kvantum är det stora sortimentet av egenproducerad mat och färskvaror. I Varbergs bästa matbutik hålls maten i fokus och varorna håller en jämn och hög kvalité. Läs även om den nya storsatsningen på mjölk i lösvikt – ”Närmjölkat” och sommarens glassiga succé Ica Kvantums hemmagjorda glass.

Varbergs mest välsorterade köttavdelning

På Ica Kvantum i Varberg finns stadens mest välsorterade köttavdelning med över 200 olika köttartiklar som styckas på plats av medarbetare i butik. På ICA Kvantum hittar du allt från egenstyckat nötkött från Hälsingestintan och Guldgris från Andersfälts Gård till exklusiva styckningsdetaljer, fantastiskt viltkött och fågel av högsta kvalité. Ica Kvantum arbetar mycket med lokala råvaror vilket även gäller deras köttavdelning. I butiken finner du även en manuell köttdisk från Årnäs Kött & Charkdelikatesser där du hittar lokalproducerat kött från deras egna gård och från gårdar i närheten.

Butiken har även ett eget mörningsskåp där du beställer just din hängmörade detalj ifrån, en riktig guldgruva för den som älskar riktigt gott kött. Här beställer du just din hängmörade detalj som har mörats i minst 21 dagar när det är färdigt att hämtas ut.

Ni hittar Ica Kvantum på  Torggatan 26 i Varberg, varmt välkomna!

Följ butiken på sociala medier för att få de senaste nyheterna: ICA Kvantum i Varberg!