Inspireras av Europa och förverkliga dina drömmars kök

Specialister på kök sedan 1976 med en hög servicegrad och fantastisk kvalitet. Det finns inte mycket att klaga på, ska du bygga om ditt kök är det Rebol Köksdesign du ska vända dig till. De levererar smarta, moderna och tidlösa kökslösningar anpassade för dig och ditt hem!

Med 40 år i branschen

Rebol Köksdesign har varit verksamma i snart 40 år. De står för att leverera högkvalitativa kök till ett rimligt pris, med grundlig kunskap, lång erfarenhet och hög servicegrad. Här återfinns det italienska fabrikatet Arrital, det franska fabrikatet Teutsch och även två svensktillverkade kvalitetskök, däribland fabrikatet Strömstadskök. Rebol Köksdesign levererar alltid ett helhetstänk som innefattar en hög service från första mötet till att köket är installerat och klart.

– Arrital är vårt huvudfabrikat och har funnits med sedan tidigt 90-tal. Jag har italienskt påbrå så samarbetet med Italien faller sig naturligt och fungerar mycket bra, säger köksdesigner Enrico Manfredi som tillsammans med VD Ingemar Johansson äger företaget.

Italiensk design och innovation

Arrital erbjuder högkvalitativa kök med italiensk elegans, form och funktion i särklass. Det finns modeller och utföranden i tio prisgrupper och designen är tillgänglig för både den stora och lilla köksbudgeten. Köken andas funktion och innovativ design, samt håller en hög teknisk nivå. Valmöjligheterna bland olika material är stor och något som skiljer dem mycket från andra fabrikat.

Det franska fabrikatet Teutsch

Det franska fabrikatet Teutsch

– Det är rena linjer, med eller utan handtag, men samtidigt tidlöst. Många olika varianter av luckor och fronter, eller välj att få köket lackat i en färg du själv väljer, högblankt eller matt, säger köksdesigner Magnus Roempke.

Teutsch är ett franskt fabrikat med inriktning på snickerier och hantverk. Möjligheterna till att anpassa Teutsch till sina drömmars kök är många då det mesta kan måttbeställas efter egna önskemål och i konsultation med köksdesigners i Rebol Köksdesigns showroom.

– Många efterfrågar ett lantkök med platsbyggd design, vilket är en specialitet Teutsch är mycket skickliga på, det är ett riktigt hantverk från början till slut, säger Enrico.

Från konsultation till färdigt kök

Är du intresserad av ett nytt kök är du välkommen till Rebol Köksdesigns showroom för en konsultation och första möte där ni diskuterar önskemål och sedan bokar ett nytt möte för presentation av ritning och offert. Vid uppföljningsmötet presenteras hur det optimala köket ska byggas för att både innefatta kundens önskemål och samtidigt göra det så praktiskt som möjligt. Till detta används marknadens ledande köksritningsprogram Winner som ger dig som kund en verklighetstrogen bild i 3D över hur det färdiga köket kommer att se ut. Om nödvändigt gör sedan Rebol en kontrollmätning på plats för att säkerställa att alla mått stämmer. Köket levereras hem på en tid som passar, önskar du monteringshjälp har Rebol egna kunniga montörer som kan bistå med detta. Hos Rebol Köksdesign köper du en helhetslösning.

Förutom kök hjälper även Rebol Köksdesign er att hitta smarta garderobslösningar till hemmet. Det finns många olika material och möjligheter att anpassa till er smak och ert hem.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Kom in för en första konsultation idag!