Inspireras av miljövänlig inredning

Förgyll ditt hem med små inredningsdetaljer, det där som gör ditt hem unikt och just ditt eget! Lagerhaus har produkter för hela hemmet i sina butiker från Luleå i norr till Malmö i söder. Bor du inte nära en butik har de sedan 2011 en välbesökt webbshop som dagligen levererar både nationellt och internationellt. 

En del av Axstores

Lagerhaus historia startade 1996 med öppningen av den första butiken, som var centralt belagd i anrika lokaler i Göteborg. Butiken ligger fortfarande kvar på samma adress men sedan dess har utvecklingen gått framåt och Lagerhaus är sedan 2004 en del av Axstores-koncernen. I koncernen ryms även storföretagen Åhléns och Kicks som är verksamma över hela Norden. 2011 startades Lagerhaus webbshop och började även 2014 att leverera sina produkter utom Sveriges gränser. Lagerhaus sträckte sig även till Asien när de 2013 öppnade sin första ”shop-in-shop”-butik i Japan.

Produkter för hela hemmet

Lagerhaus erbjuder varor för hemmets alla rum och produktkategorierna sträcker sig från köksredskap och badrumsdetaljer till textilier, ramar, lampor och mindre inredningsprylar såsom ljusstakar och vaser. Därtill finner du även presentpapper, presentboxar, snören och kort för att skapa och dekorera unika och personliga paket. Ska du själv hålla i kalaset kan Lagerhaus tillgodose dina behov för ett härligt och färgglatt kalas med girlanger, ballonger, vimplar och placeringskort.

– Jag går ofta hit för att fylla på med inredningsinspiration eller köpa något litet att piffa till hemmet med, säger Linda, en trogen kund hos Lagerhaus.

Miljöarbete och kvalitetssäkring

Miljöarbetet har alltid varit en stor del av Lagerhaus koncept, och att erbjuda sina kunder ett hållbart sortiment med produkter som tar hänsyn till både människa och miljö samt erbjuda produkter som påverkar människor, djur och natur så lite som möjligt. Dessa produkter kallas ”Klokare Val” och blir märkta med en grön uggla. I övrigt ställer Lagerhaus krav på produkternas egenskaper, funktionalitet, hållbarhet och säkerhet samt kvalitetssäkrar genom att se till att deras leverantörer följer europeisk och svensk lagstiftning vid produktion och leverans.

– Som miljömedveten konsument är det viktigt för mig att de jag handlar hos är måna om vår omvärld med allt vad det innebär. Där tycker jag att Lagerhaus verkar arbeta bra och målinriktat, säger Mikaela.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Få mer inspiration eller shoppa direkt i Lagerhaus webbshop!