Klipplust – En glädjespridande frisörsalong med det lilla extra

Klipplust – En salong i ständig utveckling

Är det dags för en ny hårfärg, uppfräschning, klippning eller vill du komma bort från vardagens bestyr och få en avkopplande stund? Klipplust ligger i hjärtat av Göteborg, på Viktoriagatan 4, och är ett glatt team på åtta professionella frisörer. Salongen genomsyras av arbetsglädje och kamratskap och drivs tillsammans av kompanjonerna Ingela Dahl och Linda Falck. 

Kvalité, omsorg och lyhördhet

Ingela och Linda har varit kompanjoner i tio år och är två energifyllda och glada frisörer. Med utgångspunkt i salongens arbetsfilosofi kvalité, omsorg och lyhördhet inför kundens önskemål arbetar de dagligen med att ge bästa kvalitet och service till sina kunder. Hos Klipplust är det du som kund som står i fokus och det är för dig som salongen öppnar varje dag.

Genom årliga utbildningar, gemensamma kurser och internationella hårmässor, i såväl Sverige, London och Paris har de gedigen kunskap och koll på de senaste trenderna inom branschen.

– Vi går kontinuerligt på kurser och fortutbildningar för att forsätta utvecklas, alla medarbetare vill samma sak – bli ännu bättre och inspirera kunderna!

I varje behandling ingår alltid en noggrann konsultation, schamponering och hårmassage. Behandlingarna görs utefter varje enskild kund – schampo och balsam väljs ut efter hår och hårbottens behov och kvalitet, därtill ges rådgivning om rätt produkter och kommande behandlingar.

– Vi tar oss alltid tiden att prata med våra kunder för att lära känna dem och förstå vad de har för önskemål. Vi gör en noggrann konsultation och tar ansvar för kundens hårkvalité. Vi tycker det är är viktigt att berätta för kunden vad som händer med håret vid olika behandlingar och arbetar väldigt mycket med rådgivning och utbildning kring hur man tar han om sitt hår hemma mellan behandlingarna. Vi värnar om våra kunder och arbetar långsiktigt tillsammans med dem.

– Till alla våra kunder erbjuder vi även en putsning mellan hårbehandlingarna, exempelvis kan man komma in en gång mellan behandlingarna och fixa till luggen kostnadsfritt.

Fantastiska öppettider och Quickstyling

Klipplust fantastiska öppettider sträcker sig från tidig morgon till kväll. Har du svårt att få in en klipptid mellan dagens alla bestyr? Hos Klipplust kan du klippa dig innan arbetet eller skolan och börja dagen med en avkopplande stund tillsammans med kaffe och medtagen frukost.

– Vi har hört från våra kunder att det funnits ett stort önskemål om morgontider, så att man slipper åka fram och tillbaka från jobbet. Nu kan man få en bra start på dagen här, tillsammans med en god kopp kaffe.

Salongens öppettider är:
Måndag – torsdag 07.30 – 20.00
Fredag 07.30 – 18.00
Lördagar 08.00 – 16.00

Salongen har även en behandling som heter Quickstyling, vilket är en snabb styling på ca 30-45 minuter (beroende på längd) för den som vill fixa håret inför ett speciellt tillfälle, och kostar mindre än en vanlig uppsättning.

– Istället för att köpa en ny tröja eller klänning, kan man komma in till oss och blir lite coolare i håret. Perfekt inför fest, middag eller date!

En salong som bidrar till en bättre värld

Förutom bästa kvalitet och service är en annan självklarhet för Klipplust att ta ansvar. Miljöarbeten och stöd för mänskliga rättigheter är en central del i Klipplust verksamhet, som bland annat var den första frisörsalongen som miljödiplomerades av Göteborgs kommun 2009. Salongen har ett nära samarbete med Individuella Människohjälpen som de hjälper genom olika insamlingar, och ger även stöd till utsatta grupper i Göteborg.

– Vi vet att vi är lyckligt lottade och vi är glada över att kunna använda vårt företag till att hjälpa andra människor, vi blir lyckligare av det.

 Av Redaktionen, Kampanj24.se

Boka din nästa behandling hos Klipplust online eller ring direkt till salongen på telefonnummer 031-131260!