Köksmetropolen skapar ditt drömkök utifrån din budget

Köksmetropolen i centrala Göteborg erbjuder kvalitetskök för alla. Med olika köksleverantörer kan du här, oavsett smak och plånbok, hitta något som passar just dig. Är du också en av dem som stirrar sig blind på prislappen när du handlar? Satsa på kvalité istället, du kommer garanterat bli nöjd.

Med lång tradition och gedigen kunskap

Köksmetropolen startade 1978 i Göteborg och är ett litet företag med stora resurser. Här arbetar Marc Jansson tillsammans med Maria Jonsson. De har ett brett och flexibelt sortiment, med lång tradition och gedigen kunskap för köksbranschen.

– Vi har levererat personligt anpassade inredningar till medvetna kunder, vi tror att glädje över god kvalitet varar länge, säger Maria.

Köket är hjärtat av hemmet

Köksmetropolen hjälper er att omsätta drömmar och önskemål till verklighet. Personlig rådgivning tillsammans med lång erfarenhet gör det möjligt att uppnå ett slutresultat som passar dig och ditt hem bäst. Ett välplanerat kök skapar god stämning i hemmet.

– Våra inredningskonsulter följer dig genom hela processen, från första idé till färdig produkt, förklarar Maria och berättar vidare att det krävs ett stort engagemang för att skapa en personlig köksmiljö, vi förändrar svårutnyttjade utrymmen till en central del av hemmet.

Därtill har Köksmetropolen samarbete med en professionell byggfirma som utför alla slags arbeten i samband med er köksrenovering och erbjuder allt från finsnickeri till rivning, målning, golvarbete, VVS och elektriker.

– Vi kan ombesörja totalentreprenad, säger Marc.

Europeiska leverantörer av hög klass

Då Köksmetropolen vill tillgodose alla smaker och önskemål har de valt deras leverantörer med omsorg. Tyska Rational har i 50 år kombinerat stilistisk tradition med innovativ design och högsta funktion. De använder den senaste teknologin i produktionen vilken är basis i deras utveckling. Rational Corporations filosofi gör aldrig avkall på kvalité vad gäller design, material och färger.

rational

Tyska Ballerina står för kvalité genom hög kvalitativ utrustning till attraktiva priser. De förverkligar drömmar och köken är som folk önskar – individuellt okomplicerade och alldagliga.

– Varje kök ska skapa glädje och vara en lång tid, säger Maria.

ballerina

Svenska Boman är svensk kvalité när det är som bäst och kan anpassas efter dina behov med den bästa känslan och högsta kvalitén. Med Boman kök är ingenting omöjligt.

boman

Det senaste tillskottet i sortimentet är det italienska köket Lube, ett kök med enorma möjligheter från supermodern till lantlig design, italiensk design när den är som mest.

Lube

Av redaktionen, Kampanj24.se

Välkommen till oss och känn dig som hemma!