Lär dig redigera dina bilder med Photshop

Barents Hus startades 1997, då var det mer av en projektverksamhet med internationell anknytning. I dag tillhandahåller de allt från konferens till IT-utbildningar, med utgångspunkt i Haparanda. Utvecklingen av utbudet har skett successivt allt eftersom det efterfrågats på marknaden. I dag är en stor del av verksamheten kopplad till deras distansutbildningar i de populära datorprogrammen SketchUp och Photoshop.

Barents Hus fyra ben

Barents Hus har ett gediget samarbete med Sverigefinska folkhögskolan, som möjliggör för det breda utbudet av tjänster. Genom verksamhetens kunskap, förtroende, service och flexibilitet levererar de högklassiga tjänster med kvalité in i det minsta. Alexei Usov och Mats Holmgren är de aktiva grundarna till verksamheten och har båda lång erfarenhet av IT-branschen sedan tidigare. De fyra benen av Barents Hus verksamhet är webbhotell och serverhotell, konferensteknik och utrustning, tolkning och översättning samt kurser och utbildningar. Läs vår tidigare artikel om Barents Hus och deras SketchUp-kurs här!

Skapa häftiga bilder med Photoshop

Photoshop är de mest populära grafikprogrammet i världen och under kursen får du möjlighet att prova på alla funktioner som du kan ha användning för. Med hjälp av programmet kan du redigera bilder, designa, förbättra och retuschera till önskat resultat, eller skapa och bygga egna montage. Möjligheterna är nästintill oändliga för hur du kan vrida och vända på bilderna. De används av såväl den professionella bildredigeraren eller fotografen som hobbyanvändaren.

Distanskursen i Photoshop pågår under 16 veckor och är kopplad till Adobe Photoshop, från version 7 till och med den nyaste programversionen CC. Kursen är privat och du läser och lär dig materialet i din egen takt. Handledare Mats finns tillhands om du behöver hjälp. Kursmaterialet finns att tillgå på en särskild webbplats, du behöver bara tillgång till Internet och programmet installerad på din dator.

Grund- och fortsättningskurs i Photoshop

Materialet är lättläst med både text och bild för att du ska förstå allt, både som nybörjare och som van användare. Kursen erbjuds både som grundkurs för den ovana användaren men också som fortsättningskurs i 16 veckor för den som redan har kunskaper inom programmet, men vill utöka sina kunskaper. I och med att kursen är nätbaserad är kursplatserna obegränsade och du väljer helt själv när du vill börja.

– Jag har själv skrivit kurserna och är noga med att tänka efter vad man behöver lära sig från början till slut. Vi börjar med de mest grundläggande som man måste kunna och går sedan vidare och bygger på kunskaperna. I slutet på fortsättningskursen är målet att man ska kunna hela programmet utan och innan, säger Mats.

Köper du både grund- och fortsättningskursen direkt får du även under ett helt år handledarhjälp och kan lämna in dina övningsuppgifter eller bara be om tips och hjälp. Behöver du hjälp med köp och installation får du även det!
Grundkurs 16 veckor: 1445 kr
Fortsättningskurs 16 veckor: 1445 kr
Paketerbjudande grund- och fortsättningskurs: 2175 kr
Kontakta Alexei på telefon 0730 34 00 78 eller maila alexei.usov@svefi.net

Av redaktionen, Kampanj24.se

Lär dig Photoshop!