Låt hästen ge dig feedback i er företagsutveckling

Trött på flummiga utbildningar utan konkreta resultat? Utnyttja hästarnas kraft och gör dig beredd på något du aldrig trodde var möjligt. Sylvia Persson tog vara på sina insikter och erfarenheter med hästarna och skapa ett coachingkoncept med konkreta resultat för samarbete och ledarskap.

– Många  kan ha svårt att förstå effekten i mötet med hästen. Deltagarna upplever ofta stor förändring de inte trodde var möjlig, säger Sylvia.

Hästintresset blev ett drömjobb

Sylvia har alltid trivts med att vara nära naturen och har sedan barnsben varit en hästtjej. Men umgänget med hästar handlade aldrig om att tävla utan mer om kommunikationen dem emellan.

Pusselbitarna föll på plats för Sylvia som nu arbetar med coaching, kommunikation och förändring i företag, med hjälp av hästar.

Coaching för hela företaget

Sylvia hade under en längre tid arbetat med coaching och utveckling på personlig- och gruppnivå. Hon insåg under tiden effektiviteten i att använda sig av djur i sin coaching och i kommunikation med andra människor.

Kurserna Sylvia erbjuder skräddarsys efter företagens behov och kan pågå från en till flera dagar.

– Jag tycker om att kommunicera med djur. Saker faller på plats när jag är ute hos hästarna, säger Sylvia.

När man pratar om företagsutveckling har ledarskapsstrategier alltid en central roll. Den goda ledaren skapar engagemang och motivation hos medarbetarna vilket effektiviserar verksamheten.

– Tillsammans med hästar får man tillgång till hjärtat och sig själv på ett annat sätt, menar Sylvia.

Ny inspirerande anläggning!

Under hösten öppnade Sylvia upp den nya anläggningen med ridhall och konferensanläggning. Här skapas möten mellan människor och hästar som bjuder in till gemenskap och effektiv utveckling. Att både företag och privatpersoner nu kan coachas och utvecklas oavsett väder är en kvalitetsstämpel för utbildningarna hos Sylvia.

– Under hösten har intresset ökat och många vill uppleva den trivsamma miljön. De är nyfikna på hästarnas feedback och uppskattar samtidigt deras mjuka mular, säger Sylvia med ett leende.

nytt_sylvia_media_news

Rymmlig ridhall med vackert ljus bjuder in till utveckling.

Förändring, kommunikation, hästar

Det finns två olika typer av förändringar; förändring som har skett eller förändring som kommer att ske framöver.

Den direkta feedback du får vid ett coachingsamtal med häst hos Sylvia är effektiv i förändringsarbetet. Redan efter en timme känner du förändringen! Hästen är förstärkaren ”varför”, ”hur” och ”när”. Insikt och förändring sker omedelbart, därav effektiviteten i coachingen.

5-faktormodellen

KBC-skiss

Alla Individer har ett flöde i sig som byter riktning utifrån vad som händer runt omkring. Oavsett vad som startar förändringen har du ofta samma reaktionsmönster. Detta kallas 5-faktormodellen. Hästarna hjälper till att reda ut de underliggande faktorerna till dina beteenden.

– Den ökade medvetenheten gör att du blir stark både i självkänslan och  självförtroendet! Du blir lugn, förstående och närvarande på ett annat sätt med hästen, menar Sylvia.

Referenser talar för sig själva

SylviaK_referens

”Helt utan förväntningar blev mötet med hästarna en stark upplevelse i en härlig miljö. Jag kom hem med en helt ny erfarenhet och nya insikter om mig själv – tack Sylvia!”

”När jag träffade hästen stannade jag upp i mig själv och det var lättare att känna efter. Sylvia guidade med frågor och perspektiv och jag sen vände mig mot hästen igen kände jag skillnaden! Aha!”

”Det är självklart det som kommer fram, men ändå omvälvande på nåt sätt. Efteråt står jag med nya erfarenheter som direkt gör skillnad i min vardag. Hästarna är dessutom underbara och miljön är fantastisk!”

”Det var en upplevelse utöver det vanliga! Vi hade en jättefin dag och vi har blivit en gladare grupp.”

 

Hör av dig till Sylvia på 0706 968702 eller sylviakpersson@gmail.com. Du kan också besök Sylvia på Facebook, Instagram och Twitter.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Upptäck en ny utvecklingsform med hästar i fokus!