Med passion för att ta hand om din hud

Mecka Hudvård är en personlig salong som erbjuder avancerad hudvård. Annica Ek Björnerbäck och Marie Petersson som arbetar här har passion för sitt yrke vilket genomsyrar hela verksamheten. Här finns både tid och rum för ett personligt möte när det gäller din hudvård. Med stor variation av behandlingar finns det något att erbjuda alla, både män och kvinnor. Till Mecka kommer allt från tonåringar till 90-åriga damer.

-Vi vill att våra kunder ska vara nöjda och uppnå de resultat som de förväntar sig, gärna lite till, säger Annica med glimten i ögat.

En personlig salong mitt i Göteborg

Annica och Marie är båda auktoriserade hudterapeuter med lång erfarenhet i branschen och medlemmar i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. De startade tillsammans Mecka Hudvård för 10 år sedan, med intentionen att skapa och erbjuda effektiva, prisvärda behandlingar och hudvårdsprodukter i en skön och personlig miljö som får kunderna att känna sig välkomna och omhändertagna .

– Vårt centrala läge på Kungshöjd mitt i Göteborg gör att många lätt hittar till oss. Det är till och med lätt att hitta parkering på smågatorna runt omkring, säger Marie.

Klassisk ansiktsbehandling möter avancerad hudvård

Det finns få saker som är så skönt som att få en klassisk ansiktsbehandling och det är en av hörnstenarna i Meckas behandlingsutbud.  Att regelbundet få huden rengjord, få peeling och ansiktsmassage som aktiverar lymf- och blodcirkulationen vilket ger cellerna ny näring är ett fantastiskt bra och effektivt sätt att hålla huden i form.

– Vår kärlek till denna behandling är stor eftersom vi vet att resultatet över tid är fantastiskt och ger kunden en så härligt avslappnande och avstressande effekt, säger Marie.

Ansiktsbehandling

Ålderstecken på huden är något de flesta kunder någon gång oroat sig över. Det finns ett flertal behandlingar och produkter som kan förbättra huden. Linjer, rynkor, ärr och pigmentförändringar är vanliga orsaker till att kunder söker sig till Mecka. I  behandlingsmenyn finns allt från klassisk ansiktsbehandling till mer avancerad hudvård som IPL, microdermabrasion, kemisk peeling och microneedling.

-Dessa behandlingar är olika metoder för att aktivera huden på cellnivå. Då ökar collagenproduktionen och huden blir fylligare, enkelt uttryckt, förklarar Annica.

Vad gäller pigmentförändringar, som många kunder vill behandla, fungerar både kemisk peeling och microneedling bra. Resultatet beror på hur djupt pigmentet sitter och hur länge man haft det och det är bäst att behandla under höst och vinter när det är minimalt med sol ute. Oönskad hårväxt är ytterligare en av Meckas specialiteter och epilering med nål och ström eller IPL med ljus och värme är olika metoder där håren försvinner permanent. Det går att behandla både svarta, grova och lite tunnare, ljusa hår.

-Vad som passar kunden och vilken av våra behandlingar som bäst fungerar på de problem som kunden upplever är vår uppgift att lösa, säger Annica. Alla kunder erbjuds en konsultation och analys av huden, dels för att kunna ge förslag på bästa behandling och dels för att veta att det inte finns några kontraindikationer som gör att vi inte kan behandla, till exempel om kunden äter antibiotika kan vi inte göra IPL eftersom huden blir ljuskänslig.

Produkter som håller vad de lovar

Det är viktigt att ha produkter av kvalitet eftersom kunderna ska vara nöjda och komma tillbaka. Mecka Hudvård arbetar med Synchroline som är ett italienskt märke där flertalet av produkterna är CE-märkta. Utöver detta arbetar också Annica och Marie med ett svenskt ekologiskt märke, Cicamed. Även makeupmärket Palina, är svenskt och valt med omsorg. Det är en förlängning mellan hudvård och makeup då det är förstärkt med bland annat E-vitamin, murgröna och malva som är antioxidanter och lugnande för huden. De är även fria från talk och andra irriterande ämnen.

Alla är välkomna!

Det som utmärker salongen över allt är deras personliga engagemang och fokus på kundens upplevelse och behandlingsresultat. Med ett brett behandlingsutbud, kvalitativa hudvårdsprodukter och en genuin passion för hudvård kan kunden känna sig i trygga händer.

-Vi hälsar alla kunder välkomna till oss. Vare sig det är för att uppleva en skön klassisk ansiktsbehandling, lite lyx i vardagen eller om kunden vill ha en mer djupgående avancerad behandling med resultat över tid. Vi erbjuder välbefinnande som syns, säger Annica och Marie!

 

 Av redaktionen, Kampanj24.se 

Få 20% rabatt på behandlingar över 600 kr!