Husläkarmottagning i Göteborg med korta väntetider

Svårt att få läkartid eller trött på långa väntetider på din vårdcentral? Tuve Läkargrupp är en husläkarmottagning med stor expertis, generösa öppettider och garanterat korta väntetider. Professionellt, flexibelt och effektivt är ord som beskriver mottagningen som samtidigt har det personliga bemötandet och hjärtat på rätt plats.

Sjukvård och kosmetiska behandlingar

Michael-Sanatgari

Dr. Michael Sanatgari

Michael Sanatgari är specialistläkaren som tillsammans med sin fru startade den privata läkar- och kosmetikmottagning Doktor 424. Idag arbetar de även på Tuve Läkargrupp, en vårdcentral som har funnits i över 26 år. Med stor erfarenhet, hög kvalité, personligt bemötande och korta väntetider är vårdcentralen att lita på i alla lägen.

– Meningen är att man ska träffa en och samma doktor vid varje besök. Det värsta jag vet är när patienter ska behöva berätta samma saker för flera olika doktorer, säger Michael.

Öppettiderna på vårdcentralen är generösa och det finns även drop-in-tider om du inte hunnit boka ett besök. Du hittar Tuve Läkargrupp på Tuve torget 8B, 417 45  Göteborg och Doktor 424 på Vaniljgatan 1, 42445 Angered

Tuve Läkargrupp: 8.00-16.00
Drop-in tider: 9.00-12.00
Doktor 424: 16.30 -19.00

Stor variation inom vården

Mottagningarna erbjuder tillsammans många olika typer av vård. Sjukvård, medicinsk hudvård, medicinska behandlingar samt laser- och injektionsbehandlingar. För sjukvård får du träffa Michael som är specialist inom allmänmedicin, som har gedigen erfarenhet från vårdcentral och som därtill talar sju språk. Här får du hjälp med allt från allmänvård och vaccinationer, till hälsokontroller och läkarintyg för exempelvis körkort, adoption och visum samt sedvanliga friskintyg.

Hälsokontroller görs för både företag och privatpersoner och riktar sig till de personer som vill ha en medicinsk kontroll av riskfaktorer kopplade till hälsan, men som övergripande känner sig frisk. Kontrollen utförs i två besök där du under första besöket genomgår blodprov, EKG och funktionsundersökning. Vid det andra besöket träffar du läkare som bedömer ditt hälsotillstånd utifrån dina provresultat och du får åtgärdsrekommendationer.

Medicinsk hudvård innebär att förbättra huden utan kirurgiska ingrepp, exempelvis åtstramning av hud eller kemisk peeling. Medicinska behandlingar görs med hjälp av läkemedel såsom Botox och Restylan. Dessa estetiska behandlingar utförs av läkare med lång erfarenhet och med kvalitetssäkrade produkter.

Skönhetsingrepp görs vanligtvis med hjälp av injektionsbehandlingar eller laser och IPL. Injektionsbehandlingar används för att behandla rynkor, göra läppförstoring- och konturer, till händer, dekolletage, ansiktsskulptering och för att förebygga arm- och handsvett. Laser- och IPL-behandlingar hjälper vid kärlborttagning, hudföryngring, åldersfläckar, ytliga blodkärl, pigmentförändringar och för att minska rodnad. IPL är en relativt smärtfri behandling och har en kortare återhämtningstid än laserbehandlingen.

Kostnadsfri konsultation

Innan varje behandling hålls en kostnadsfri konsultation där ni tillsammans med läkare och hudterapeut hittar det bästa möjliga behandlingsalternativet efter era önskemål. Därtill anpassar man behandlingen efter varje specifik patient och hur många behandlingar som kan tänkas behövas för att uppnå önskat mål.

– Vi går igenom ingreppet och ger patienten information kring den avancerade utrustningen vi har här och kommer fram till den behandling som passar bäst, avslutar Michael.

Prislista:
Besök vuxen: 300 kr
Barn upp till 20 år: 0 kr
Asylsökande (med LMA-kort) upp till 18 år: 0 kr
Asylsökande (med LMA-kort) över 18 år: 50 kr
Mottagningen tar även emot frikort.

Hör av dig till mottagningen på telefonnummer: 031156555 eller 031554990.

Just nu får du 20% rabatt på hälsokontroller och kosmetiska behandlingarna!

 

Av redaktionen, Kampanj24.se

Ring direkt till mottagningen på 031-15 65 55 eller läs mer på hemsidan!