Resebyrå med personligt bemötande

Låt Smarttravel ta med er på en resa utöver det vanliga. Tänk er att åka på en resa där allt är anordnat och om något mot förmodan skulle gå fel så har ni tryggheten i en personlig kontakt på plats som hjälper er? Så fungerar Smarttravel – den lilla resebyrån med den stora resebyråns service. De skräddarsyr både företag- grupp- och privatresor för de som vill uppleva något unikt.

Ett smörgåsbord av Europa

Med lång erfarenhet i branschen har Smarttravel arbetat fram ett personligt resekoncept som bygger på service, upplevelse och kvalitet. Kollegorna är alla mycket resvana och kan därför ge personlig service i specifika val av hotell, mysiga restauranger och lummiga smågator med marknader som aldrig annars skulle hittats. Smarttravel har ett helhetstänk vid alla resor, oavsett storlek och prisklass och anordnar förutom flyg, transfer och hotell, även guidade turer, studiebesök, konferenser och middagar.

– Den tekniska biten är ingenting kunden ska behöva tänka på, på resan ska de njuta av vad staden och kulturen har att erbjuda, säger Isabell.

När Smarttravel arrangerar resor anpassas alltid resmålet och programmet efter bransch. De hjälper både företag som arbetar inom allt från infrastruktur till tandläkarkliniker och körer och ser till att de får komma i kontakt med en verksamhet som är likt deras egen.

– Vi har inte ett specifikt paket för alla utan vi har som ett smörgåsbord av resmål och aktiviteter som de kan välja mellan, säger Katarina.

Snabb, effektiv och personlig service

När du bokar din resa får du en personlig resekontakt – före, under och efter resan. Genom att även ha en lokal agent och kontaktperson närvarande på resmålet, kan du alltid känna dig trygg om något oväntat skulle hända.

– Vi tror på snabb, effektiv och personlig service och finns alltid nåbara på våra jourtelefoner, dygnet runt, helt kostnadsfritt, säger Katarina.

Det kan röra sig om eventuella problem som uppstår på resan – ändrade resplaner, flygstrejker, eller missade flygavgångar. Då Smarttravel har direktkontakt med sina leverantörer kan de genom ett telefonsamtal eller mail lösa eventuella problem som skulle uppstå, allt för att ge kunden så stor trygghet som möjlighet. Innan avresa brukar de även göra ett utskick till alla resenärer med lite mer personliga tips.

– Jag reser själv väldigt mycket och när jag kommer hem delar jag gärna med mig av tips. Det kan vara att jag hittat en mysig och trevlig vinbar som jag bara måste berätta om. Vi ger mer personliga rekommendationer än om du köper en guidebok som du har med dig, säger Katarina.

smarttravel_medianews

Lär av andra och bli bättre själva

Är ni verksamma inom infrastrukturbranschen? Varför inte göra en studieresa till Milano och besöka världens högsta skyskrapa i trä, eller åka till Dubai för att beskåda modern arkitektur? Att åka på studieresor utomlands är spännande, lärofyllt och inspirerande då ni genom att besöka motsvarande verksamheter i en annan miljö får ett betydelsefullt utbyte av både kultur, historia och teknik.

– Istanbul var ett populärt resmål att åka till för företag inom industribranschen under tiden som Marmaratunneln byggdes, den första tunneln under vatten som förenade Europa och Asien. Då anordnande vi studieresor så att företagen kunde besöka tunnelbygget. Vi anordnade även studieresor till London då o2 arenan byggdes där de fick träffa arkitekter som var delaktig i projektet och höll ett föredrag för gruppen. Vi ser till att våra kunder åker ut och gör praktiska saker och kommer hem med ny erfarenhet och kunskap, säger Katarina.

Av redaktionen, Kampanj24.se

Vill du ha fler tips om spännande och personliga resmål?