Sveriges ledande varumärke inom fransförlängning

Vill du ha längre fransar? Är du trött på att applicera mascara varje dag? Eller drömmer du om att arbeta som fransstylist? Det är du inte ensam om – fransförlängning är en av de mest efterfrågade behandlingarna på salonger i Sverige idag. Luxurious Lashes är Sveriges ledande varumärke inom fransförlängning och erbjuder kvalitetssäkrade utbildningar och produkter.

Sveriges första ISO 9001 certifierade fransstylistskola

Luxurious Lashes är den första ISO 9001-certifierade fransstylistskolan i Sverige. ISO 9001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesser hos företag och organisationer och en certifiering bevisar på kvalitetssäkra processer och är ett av världens tyngsta certifikat inom branschen. Luxurious Lashes By Sweden startade 2010 och är idag Sveriges ledande varumärke inom fransförlängning.

– Alla våra utbildningar och produkter håller högsta kvalité. Kvalitet är dock färskvara som man ständigt måste utveckla och jobba med. Med det gäller också att alltid ha kunden i fokus, och utvecklas, inte bara efter marknaden utan även efter kundens behov och önskemål, säger Chanette Brinkenstjerna, VD på Luxurious Lashes.

Fransförlängning är en av de snabbast växande behandlingarna idag. Enligt Luxurious Lashes kommer det snart vara lika vanligt att gå till sin fransstylist som till sin frisör. Det gäller att vara kräsen innan man väljer var man skall göra sin behandling eller väljer vilken skola man vill gå. Valet är oerhört viktigt och man bör läsa på och ställa frågor innan så att man vet att man hamnar i rätta händer.

– En korrekt utförd fransförlängning kan vara lika fantastisk som en dåligt utförd fransförlängning kan vara en mardröm. Det gäller att välja sin fransstylist med omsorg! Det finns väldigt få regler gällande vad som krävs för att arbeta med skönhet i Sverige idag, vilket i vår bransch har gjort att många arbetar med metoder och produkter som är rent av skadliga för kundens egna fransar. Vi försöker därför få fler att tänka kundvård och arbeta med högsta kvalitet. Vi på Luxurious Lashes arbetar endast med kvalitetsprodukter och den säkraste metoden i våra utbildningar, säger Chanette.

Single Lash Stylist och Volume Lash Stylist

Förutom produkt- och branschkunskap innehåller Luxurious Lashes utbildningar även utbildning inom hygien, anatomi, ergonomi, teknik och kundvård. Metoder, tekniker och produkter inom fransförlängning är viktigt för att kunna ge kundanpassade fransappliceringar utefter varje enskild kund. Efter en avklarad kurs blir man internationellt certifierad av Luxurious Lashes Education och får tillgång till deras kompletta webbshop bestående av produkter och verktyg för din framtida karriär som fransstylist.

Luxurious Lashes erbjuder både grundutbildningen – LL Single Lash Stylist, baserad på den grundläggande singles metoden. Sedan en tid tillbaka erbjuder man även vidareutbildningen – LL Volume Lash Stylist. Den baseras på den nyaste innovationen av fransförlängning – Volume Lashes. Volume Lashes är supertunna och flexibla fransstrån som möjliggör en ännu mer kundanpassad fransförlängning, utan att skada kundens egna fransar.

– Med Volume Lashes skräddarsys behandlingen ännu mer än vid den vanliga singles metoden.  En korrekt utförd behandling med Volume Lashes är dessutom mer hållbar och samtidig mer skonsam för kundens egna fransar. Det blir ett unikt konstverk för varje kund och ger en nästintill viktlös, snygg och naturlig effekt, säger Chanette.

Vill du bli internationellt certifierad fransstylist via Sveriges första ISO 9001 certiferade fransstylistskola eller vill du göra en fransförlängning hos en duktig fransstylist som gått denna utbildning?

Av redaktionen, Kampanj24.se

Läs mer om Luxurious Lashes utbildningar och anmäl dig här!